sunnuntai 8. toukokuuta 2022

Korianteriseiti

Kalapannu oli ulkonäöltään jopa vastenmielinen. Makukaan ei ollut kummoinen, mutta kumminkin ihan syötävä. Korianteria en vielä uunivaiheeseen laittanut, sillä syöjissä oli peräti kaksi korianterinvihaajaa. Silppusin korianterit erilliseen kippoon, josta niitä sai sitten halutessaan lisätä omaan annokseensa.




Ainekset:
800 g seitifileetä
1 tl sormisuolaa
½ dl sitruunamehua
Jogurttikastike:
1 ruukku korianteria
1 punainen chili
2 valkosipulinkynttä
180 g ranskankermaa
2 rkl oliiviöljyä

Kuivaa kalafileet ja nosta ne laakeaan uunivuokaan. Purista päälle sitruunamehu. Ripottele pinnalle suola. Nosta jääkaappiin maustumaan n. tunniksi.

Silppua jogurttikastikkeen korianteri. Poista chilistä siemenet ja valkoiset osat ja silppua malto. Kuori ja silppua valkosipulinkynnet. Sekoita yhteen kaikki kastikkeen ainekset.

Levitä jogurttikastike seitifileiden päälle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti