En ole vielä koskaan uskaltanut kokeilla kikherneiden liemestä valmistettua marenkia. Mielestäni kikherneet ovat hyviä, mutta niissä on tosi vahva ominaismaku. En siis jaksa uskoa, että se ”marenki” ei maistuisi myöskin kikherneille. Tässäkin dipissä oli tosi vahva maku, ja oli tosi hyvää air fryerissä paahdetun kukkakaalin kera.
Ainekset:
1 valkosipulinkynsi
380/230 g kikherneitä
150 g maustamatonta jogurttia
1 rkl oliiviöljyä
2 rkl siideriviinietikkaa
½ tl juustokuminaa
sormisuolaa
mustapippuria
Lisäksi:
20 g granaattiomenansiemeniä
3 rkl tuoretta minttua
Kuori valkosipulinkynsi. Huuhtele ja valuta kikherneet. Irrottele granaattiomenan siemenet kuoresta. Silppua minttu.
Soseuta kaikki dipin ainekset tasaiseksi tahnaksi sauvasekoittimella. Koristele granaattiomenan siemenillä ja mintulla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti