Kuulostaa tylsältä ja liian simppeliltä, eikö? Voin kertoa, että lopputulos on jotain ihan muuta. Maistuu todella hyvältä, enkä yhtään jäänyt kaipaamaan liemeen lisää sattumia.
Ainekset:
250 g pekoni-ricottatäytteisiä tortellineja
1 ¼ l lihalientä
2 valkosipulinkynttä
1 punainen chili
1 rkl inkivääritahnaa
suolaa
mustapippuria
1 dl parmesaaniraastetta
1 ruukku persiljaa
Kuori ja silppua valkosipulinkynnet. Poista chilistä siemenet ja valkoiset osat ja silppua malto. Silppua persilja.
Kuumenna lihaliemi kiehuvaksi. Lisää chili, inkivääri ja valkosipuli. Anna hautua 10 minuuttia.
Lisää joukkoon tortellinit. Keitä, kunnes tortellinit ovat pehmenneet. Mausta suolalla ja pippurilla. Ripottele pinnalle parmesaaniraaste ja persilja ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti