Näistä tuli tosi meheviä. Johtuiko sitten siitä, että uitin ne kananmunan sijaan kermassa ja öljyssä. Vai tuplaleivityksestä. En tiedä, mutta lopputulos oli herkullinen. En kaivannut öljyssä friteeraamista.
Ainekset:
500 g maustamatonta broileria
1 dl ruokakermaa
1 rkl rypsiöljyä
2 dl grahamjauhoja
½ tl suolaa
ripaus mustapippuria
Pilko broileri tarvittaessa. Kuivaa palat talouspaperilla. Asettele palat vuokaan. Kaada päälle kerma ja oliiviöljy. Kääntele niin että kerma tarttuu joka puolelle ja nosta vuoka jääkaappiin 20 minuutiksi.
Sekoita muovipussissa yhteen jauhot, suola ja mustapippuri. Nosta pussiin muutama broilerinpala kerrallaan ja kääntele pussia, kunnes palat ovat tasaisesti jauhoseoksen peitossa. Kääntele palat vuoassa olevassa kermassa ja sitten uudelleen jauhoissa.
Kypsennä 180-asteisessa air fryerissä 10 minuuttia. Tai friteeraa kypsiksi 180-asteisessa öljyssä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti