Nyt oli kerrankin ihan mureaa paahtopaistilihaa. Ja marinointikin oli just passeli. Paisti sopi hyvin pilahvin kaveriksi.
Ainekset:
600 g naudan paahtopaistia
½ dl sitruunamehua
2 rkl oliiviöljyä
2 tl balsamiviinietikkaa
3 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
1 tl kuivattua timjamia
1 tl kuivattua rosmariinia
Kuori valkosipulinkynnet ja purista ne uunivuokaan. Sekoita joukkoon sitruunamehu, oliiviöljy ja balsamiviinietikka. Lisää suola, pippuri, timjami ja rosmariini.
Nosta paisti uunivuokaan ja kääntele se marinadissa. Anna maustua huoneenlämmössä n. tunnin ajan. Kääntele paistia välillä.
Ruskista paisti kauttaaltaan pannulla. Siirrä se takaisin uunivuokaan marinadin joukkoon ja paista 200-asteisessa uunissa, kunnes sisälämpötila on 60 astetta (n. 30 minuuttia). Kääri paisti folioon ja anna vetäytyä 10 minuuttia. Leikkaa paisti mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti