Eihän tästä kuvasta nyt mitään selvää saa. Mutta siellä se lohenpala on kuorrutuksensa alla. Chermoula-kuorrutuksessa maistoin lähinnä kuminan, muut maut peittyivät sen alle. Oli tosi hyvää, ja kala säilyi ihanan pehmeänä kuorrutuksen alla.
Ainekset:
300 g lohifileetä
Chermoula:
75 g ruisleipää
2 valkosipulinkynttä
1 ruukku korianteria
12 mintunlehteä
2 tl kuminaa
½ tl paprikajauhetta
suolaa
mustapippuria
½ dl sitruunamehua
1 rkl oliiviöljyä
Murenna leipä. Kuori valkosipulinkynnet. Soseuta valkosipuli, korianteri ja mintunlehdet maustemyllyssä. Murskaa kuminansiemenet morttelissa.
Sekoita yhteen kaikki chermoulan ainekset. Nosta kalafilee uuninkestävään vuokaan ja levitä päälle chermoula. Paista 200-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti