Tämä oli ihan juhla-ateria. Perunat olivat herkullisia ja karitsan sain paistettua juuri oikealle kypsyysasteelle.
Sipuliperunat:
500 g perunoita
1 sipuli
1 rkl voita
4 dl Kiehu-maitoa
2 rkl Maizenaa
1 kasvisfondi
1 rkl soijakastiketta
Karitsanfileet:
400 g karitsan ulkofileetä
1 rkl oliiviöljyä
suolaa
valkopippuria
kuivattua rakuunaa
Mausta lihat suolalla, pippurilla ja rakuunalla. Paista palat oliiviöljyssä molemmin puolin kauniin värisiksi.
Keitä perunat kuorineen kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Kuori ja kuutioi perunat. Kuori ja silppua sipuli. Ruskista perunat ja sipuli voissa pannulla.
Kuumenna maito, Maizena ja kasvisfondi kattilassa kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Keitä, kunnes kastike sakenee. Lisää soijakastike ja sekoita tasaiseksi. Lisää sipulit ja perunat. Tarjoile perunat fileiden kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti