Tämä ei ollut ihan mun makuun. Ei mitään varsinaista vikaa, mutta ei vaan iskenyt. Syötyä se toki tulee kokonaan, mutta en jää kaipaamaan.
Ainekset:
1 punasipuli
1 rkl oliiviöljyä
3 dl riisihiutaleita
7 dl vettä
1 dl sitruunamehua
1 dl kuivattuja karpaloita
1 tl suolaa
65 g rucolaa
25 g basilikaa
150 g lämminsavulohta
Pinnalle:
½ dl parmesaaniraastetta
Kuori sipuli ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Silppua rucola ja basilika. Pilko lohi.
Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipuli pehmeäksi. Lisää hiutaleet ja kääntele sekaisin. Lisää vesi, sitruunamehu ja karpalot. Mausta suolalla. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua 5 minuuttia. Lisää sen jälkeen rucola, basilika ja savulohi ja kääntele varovasti sekaisin. Ripottele pinnalle parmesaaniraaste ja tarjoile heti.
Jotkut ruuat ei vain nappaa vaikka resepti vaikuttaisi herkulliselta. Minulle se oli kreikkalaiset karitsalihapullat( tai sitten en vaan osannut tehdä).
VastaaPoista