tiistai 22. syyskuuta 2020

Italialainen kanapata

Tässä oli riittävästi valkosipulia. Ja muutenkin riittävästi kaikkea. Oli aivan ihanaa.




Ainekset:
500 g broilerin sisäfilettä
1 rkl voita
4 valkosipulinkynttä
¾ tl suolaa
mustapippuria
75 g aurinkokuivattuja tomaatteja
250 g kirsikkatomaatteja
250 g baby-pinaattia
2 ½ dl ruokakermaa
1 nippu tuoretta basilikaa

Kuutioi broileri. Kuori ja silppua valkosipulinkynnet. Silppua aurinkokuivatut tomaatit ja puolita kirsikkatomaatit. Silppua basilika.

Ruskista broilerikuutiot voissa. Mausta valkosipulilla, suolalla ja mustapippurilla. Lisää pannulle aurinkokuivatut ja kirsikkatomaatit sekä pinaatti. Anna höyrystyä muutaman minuutin ajan.

Lisää ruokakerma ja basilika. Kuumenna kiehuvaksi ja tarjoile heti, esim. keitetyn riisin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti