Uusi versio kermarahkadipistä (ja samalla uusi versio myös tsatsikista). Oli hyvää. Ja hunaja oli ihan ehdottoman hyvä lisäys (edelliseen versioon ei tullut mitään makeutusta).
Ainekset:
1 kurkku
2 valkosipulinkynttä
200 g kermarahkaa
1 ½ rkl kivennäisvettä
¼ dl sitruunamehua
1 rkl hunajaa
¾ tl aromisuolaa
1/3 tl mustapippuria
½ tl kirveliä
Pese kurkku ja raasta se kuorineen karkeaksi raasteeksi. Laita raaste valumaan siivilään. Kuori valkosipulinkynnet.
Sekoita yhteen kermarahka, kivennäisvesi, sitruunamehu ja hunaja. Mausta aromisuolalla ja mustapippurilla.
Sekoita kurkkuraaste kermarahkaan. Purista sekaan valkosipulinkynnet. Mausta kirvelillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti