perjantai 12. maaliskuuta 2021

Marinoidut paahtopaistiviipaleet

Näistä tuli aivan ihania. Paahtopaistiviipaleet paistuivat ihanan pehmeiksi ja marinadi oli kaikessa yksinkertaisuudessaan todella herkullista. Ja minttuhyytelö toimi kastikkeessa erinomaisesti.




Ainekset:
3 karitsan paahtopaistia
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl tuoretta rosmariinia
¼ dl sitruunamehua
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
100 g minttuhyytelöä

Sekoita pienessä kattilassa oliiviöljy, rosmariini, sitruunamehu, suola ja mustapippuri.

Leikkaa paahtopaistit kolmeen osaan. Nosta palat marinadiin. Kääntele niin, että marinadi tarttuu tasaisesti lihan pintaan. Anna marinoitua jääkaapissa 2-4 tuntia.

Nosta lihat marinadista ja paista niitä parilapannulla 2-3 minuuttia / puoli.

Kiehauta marinadi. Lisää minttuhyytelö ja kuumenna sekoitellen, kunnes hyytelö on sulanut. Kääntele pihvit kastikkeen sekaan ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti