Näistä tuli aivan ihania. Paahtopaistiviipaleet paistuivat ihanan pehmeiksi ja marinadi oli kaikessa yksinkertaisuudessaan todella herkullista. Ja minttuhyytelö toimi kastikkeessa erinomaisesti.
Ainekset:
3 karitsan paahtopaistia
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl tuoretta rosmariinia
¼ dl sitruunamehua
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
100 g minttuhyytelöä
Sekoita pienessä kattilassa oliiviöljy, rosmariini, sitruunamehu, suola ja mustapippuri.
Leikkaa paahtopaistit kolmeen osaan. Nosta palat marinadiin. Kääntele niin, että marinadi tarttuu tasaisesti lihan pintaan. Anna marinoitua jääkaapissa 2-4 tuntia.
Nosta lihat marinadista ja paista niitä parilapannulla 2-3 minuuttia / puoli.
Kiehauta marinadi. Lisää minttuhyytelö ja kuumenna sekoitellen, kunnes hyytelö on sulanut. Kääntele pihvit kastikkeen sekaan ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti