torstai 11. maaliskuuta 2021

Pähkinä-halloumisalaatti

Tässä salaatissa oli juuri sopivasti kaikkea, myös makua. Eri väriset pikkutomaatit olivat lisäksi tosi kivan näköisiä salaatin seassa. Mutta jos asettaisin tätä tarjolle laajemmalle kuin omalle porukalle, laittaisin ehkä salaatit pohjalle ja levittäisin loput ainekset niiden päälle. Jos ja kun kaiken sekoittaa huolella, salaatti ei näytä ollenkaan niin hyvälle kuin maistuu.




Ainekset:
1 dl cashew-pähkinöitä
150 g halloumia
1 rkl oliiviöljyä
300 g eri värisiä kirsikkatomaatteja
1 punasipuli
1 dl kuivattuja karpaloita
70 g rucolaa
2 rapeaa pikkusalaattia
suolaa
mustapippuria

Paahda cashewpähkinöitä kuumalla, kuivalla pannulla, kunnes ne saavat väriä. Siirrä pähkinät lautaselle odottamaan. Kuutioi halloumijuusto. Paista kuutioita kuumalla pannulla oliiviöljyssä, kunnes kuutiot ovat kauniin ruskeita. Puolita kirsikkatomaatit. Kuori ja silppua punasipuli. Revi salaatti paloiksi.

Sekoita salaatin ainekset keskenään. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti