Tämä oli taas erinomaista pikaruokaa suoraan kotikeittiöstä. Jos vielä tekisin tätä uudelleen, lisäisin kastikkeeseen hiukan sokeria tai hunajaa. Ja ehkä sakeuttaisin sen esim. Maizenalla.
Ainekset:
600 g naudan sisäpaistia
3 eri väristä paprikaa
2 lehtisellerinvartta
1 sipuli
1 rkl ankanrasvaa
Marinadi:
1 dl soijakastiketta
1 dl sherryä
1 valkosipulinkynsi
1 tl inkivääritahnaa
½ tl mustapippuria
Sekoita marinadin soija ja sherry keskenään. Purista sekaan valkosipulinkynsi. Mausta inkiväärillä ja mustapippurilla. Suikaloi liha ja sekoita se marinadiin. Anna marinoitua huoneenlämmössä n. 30 minuuttia.
Poista paprikoista siemenet ja valkoinen osa. Suikaloi malto. Silppua sellerinvarret. Kuori ja silppua sipuli.
Kuumenna rasva suurella pannulla. Ruskista lihasuikaleet rasvassa. Lisää paprika, selleri ja sipuli. Kuullota, kunnes sipuli on pehmennyt. Sekoita joukkoon marinadi. Tarjoile esim. riisin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti