sunnuntai 21. maaliskuuta 2021

Porsaanfilettä tonnato-kastikkeessa

Ajatus possusta tonnikalakastikkeessa kuulostaa oudolta, mutta kokonaisuus on todella maukas. Possun sisäfilee sinänsähän ei juurikaan maistu millekään, mutta suolainen tonnikalakastike saa possun itsessäänkin jotenkin paljon maukkaammaksi.




Ainekset:
700 g porsaan sisäfilettä
1 rkl oliiviöljyä
1 rosmariininoksa
1 dl valkoviiniä
suolaa
Tonnatokastike:
50 g majoneesia
50 g maustamatonta jogurttia
2 sardellifileetä
1 rkl valkoviinietikkaa
2 tl sitruunankuoriraastetta
¼ dl sitruunamehua
185/130 g tonnikalaa
2 rkl kapriksia
1 rkl sinappia
Lisäksi:
65 g rucolaa
1 ruukku lehtipersiljaa
25 g parmesaaniraastetta

Kuumenna öljy uuninkestävällä pannulla ja ruskista porsaanfilee joka puolelta. Mausta suolalla. Lisää pannulle rosmariininoksa ja valkoviini. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 35 minuuttia.

Sekoita keskenään kaikki tonnatokastikkeen ainekset.

Levitä rucola ja persilja tarjoilualustalle. Viipaloi porsaanfilee. Kaada pannulle jäänyt valkoviini-lihaliemi rucolan sekaan ja asettele fileeviipaleet rucolapedille. Lusikoi päälle tonnatokastike ja ripottele pinnalle parmesaaniraaste.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti