tiistai 2. maaliskuuta 2021

Kirkas kanaminestrone

Toi tabasco on kyllä kumma mauste. Sitä ei todellakaan tarvitse tämän kokoiseenkaan soppa-annokseen laittaa neljää tippaa enempää, ja silti se maustaa koko keiton mukavasti. Tämä oli tosi hyvää ja mukavan tuhtia keittoa.




Ainekset:
140 g fileepekonia
400 g broilerin fileesuikaleita
2 valkosipulinkynttä
150 g purjoa
2 lehtisellerin vartta
450 g palsternakkaa
400 g porkkanaa
1 ½ l kanalientä
100 g spagettia
1 tl kuivattua timjamia
4 tippaa Tabascoa
suolaa

Kuori ja silppua valkosipulinkynnet. Halkaise, huuhtele ja viipaloi purjo. Viipaloi sellerinvarret. Kuori ja kuutioi palsternakka ja porkkanat. Pätki spagetit.

Pilko pekonit ja ruskista niitä hetki kattilassa. Lisää broileripalat ja anna ruskistua. Lisää kattilaan juurekset, valkosipuli, purjo ja lehtisellerit. Kääntele muutama minuutti. Lisää kanaliemi ja anna kasvisten porista miedolla lämmöllä 5 minuuttia.

Lisää spagetti ja anna kiehua, kunnes pasta on kypsynyt. Mausta timjamilla ja Tabascolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti