tiistai 15. kesäkuuta 2021

Papu-paprikamunakaspannari

Tästä piti tulla kaunis munakasrulla, mutta eipä tullut. Täytteitä oli ihan liikaa sekä pannaritaikinassa että sen päällä. Oikeastaan en millään voi sanoa, että täytteitä oli liikaa, sillä niitä oli minun makuuni ihan sopivasti. Rullaksi pannari ei kuitenkaan tällä täytemäärällä taipunut. Mutta muodosta huolimatta tämä oli ihan älyttömän hyvää.




Ainekset:
6 kananmunaa
5 dl maitoa
1 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
½ tl mustapippuria
300 g vihreitä papuja
1 punainen paprika
Täyte:
400 g (broilerin) jauhelihaa
4 rkl tomaattipyreetä
½ dl vettä
2 rkl Provençen yrttimausteseosta
1 tl suolaa
200 g aurinkokuivattu tomaatti –tuorejuustoa
100 g rucolaa

Vatkaa yhteen kananmunat ja maito. Siivilöi sekaan jauhot. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna taikinan turvota huoneenlämmössä n. 15 minuuttia.

Sulata pavut. Poista paprikasta siemenet ja valkoinen osa ja suikaloi malto. Kaada taikina leivinpaperoidulle uunipannulle ja ripottele päälle pavut ja paprikat. Paista 225-asteisessa uunissa n. 25 minuuttia.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Lisää tomaattipyree ja vesi. Keitä, kunnes vesi on imeytynyt. Mausta yrttiseoksella ja suolalla. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja anna jäähtyä.

Levitä täyte tasaisesti levylle ja ripottele pinnalle rucola.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti