Tänään meni ehkä hiukan nurinkurisesti lihat uuniin ja lisukekasvikset grilliin. Kummistakin tuli hyviä, tai oikeastaan erinomaisia. Broileri todellakin hajosi ihan tyystin jo siinä vaiheessa kun lusikalla sekoittelin pataa uunista ottamisen jälkeen.
Ainekset:
600 g broilerin paistileikkeitä
150 g pekonia
1 paprika
2 dl BBQ-kastiketta
2 tl soijakastiketta
2 tl worcestershirenkastiketta
¼ tl valkosipulijauhetta
¼ tl mustapippuria
454/280 g ananasmurskaa
Pilko pekoni. Poista paprikasta siemenet ja valkoiset osat. Kuutioi malto.
Ruskista pekonit uuninkestävässä padassa. Siirrä lautaselle odottamaan. Lado broilerit saman padan pohjalle. Ripottele päälle paprika ja pekoni. Sekoita loput ainekset keskenään ja kaada seos pataan.
Kuumenna seos hellalla kiehuvaksi. Nosta pata kannella peitettynä 150-asteiseen uuniin ja anna hautua n. 4 tuntia. Nosta pata uunista ja revi broilerit kahdella haarukalla säikeiksi. Tarjoile esim. uusien perunoiden kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti