tiistai 14. kesäkuuta 2022

Tortellinit homejuustokastikkeessa

Kyllähän tässä olis homejuuston ystävälle voinut olla vaikka enemmänkin homejuustoa. Mutta ihanaa oli tälläkin määrällä.




Ainekset:
250 g tuoreita tortellineja (parsakaali-pinaatti, De Angelis)
50 g sinihomejuustoa
1 rkl tuoretta ruohosipulia
suolaa
Béchamel-kastike:
1 rkl voita
1 rkl vehnäjauhoja
2 ½ dl Kiehu-maitoa
suolaa
valkopippuria

Kuumenna kastikkeen maito höyryäväksi. Sulata voi kattilassa. Sekoita joukkoon vehnäjauhot. Sammuta levy ja anna jauhojen vetäytyä voissa muutaman minuutin ajan. Sekoita välillä. Lisää maito vähitellen, koko ajan sekoittaen. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Anna kastikkeen hautua 10-15 minuuttia.

Keitä tortellinit kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta hyvin. Silppua ruohosipuli.

Murenna homejuusto kastikkeen sekaan. Sekoita joukkoon ruohosipuli ja tortellinit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti