Tämä oli todella herkullista. Oregano antoi hyvin vahvasti mielleyhtymän pizzaan. Meinasin ensin jättää tämän ilman parmankinkkua kun salaatin kanssa tarjolla oli carpacciota, mutta en onneksi jättänyt. Kinkku oli selvästi se joka kruunasi koko homman.
Ainekset:
90 g parmankinkkua
4 keitettyä perunaa
150 g esikäsiteltyjä punikkitatteja
250 kirsikkatomaatteja
1 cosmopolitan-salaatti
70 g rucolaa
1 rkl oliiviöljyä
¼ tl suolaa
¼ tl mustapippuria
Kastike:
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl kuivattua oreganoa
1 rkl valkoviinietikkaa
1 rkl siirappia
¼ tl suolaa
¼ tl mustapippuria
Paahda parmankinkkuviipaleet rapeiksi 200-asteisessa air fryerissä (n. 5 minuuttia). Anna jäähtyä ja murenna viipaleet. Kuutioi perunat. Viipaloi salaatti.
Ruskista perunat ja sienet öljyssä suurella pannulla. Lisää tomaatit, salaatti ja rucola. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja jatka paistamista niin, että kaikki ainekset lämpenevät.
Sekoita kaikki kastikkeen ainekset yhteen. Valuta kastike salaatin päälle. Kääntele varovasti sekaisin. Ripottele pinnalle kinkkurouhe ja tarjoile heti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti