Olen mä joskus ennenkin syönyt carpacciota, mutta en muistanut että se on näin hyvää. Tässä oli kyllä hyvät mausteetkin, mutta kyllä laadukas liha on kumminkin kaiken a ja o.
Ainekset:
250 g naudan ulkofileetä
½ rkl suihkutettavaa oliiviöljyä
1 ½ rkl sitruunamehua
sormisuolaa
mustapippuria
15 g parmesaaniraastetta
Puhdista fileestä mahdolliset kalvot ja rasva ja kääri filee tiiviisti kelmuun. Nosta filee pakastimeen tunniksi.
Leikkaa filee paperinohuiksi viipaleiksi. Asettele viipaleet tarjoiluvadille ja suihkuta ne oliiviöljyllä. Valuta päälle sitruunamehu. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Ripottele pinnalle parmesaaniraaste ja tarjoile heti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti