torstai 25. huhtikuuta 2024

Torstaiburritot

Nämä olivat taas helppoa, nopeaa ja herkullista sapuskaa. Sekä minä että herra 12-v tykkäsimme kovasti.


Ainekset:
400 g jauhelihaa
1 rkl paprikajauhetta
1 tl juustokuminaa
¼ tl kardemummaa
ripaus cayennenpippuria
2 valkosipulinkynttä
3 rkl tomaattipyreetä
2 dl vettä
suolaa
mustapippuria
Lisäksi:
760/460 g mustapapuja
500 g kirsikkatomaatteja
1 punasipuli
8 kpl vehnätortilloja
200/125 g mozzarellaa
1 ruukku tuoretta korianteria

Kuori valkosipulinkynnet. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Lisää mausteet. Paista pari minuuttia ja purista sekaan valkosipuli. Lisää tomaattipyree ja vesi. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Huuhtele ja valuta mustapavut. Puolita kirsikkatomaatit. Kuori ja viipaloi punasipuli.

Jaa täyte tortillalätyille ja kääri lätyt rullalle. Asettele rullat tiiviisti uunivuokaan. Ripottele rullien päälle mustapavut ja juustoraaste. Paahda 220-asteisen uunin keskitasossa, kunnes juusto on sulanut ja ruskistunut hiukan (n. 8 minuuttia).

Ripottele tortillojen päälle tomaatit, sipulit ja korianteri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti