lauantai 11. toukokuuta 2024

Meloni-, mango- ja greippisalaatti

Tästä illan viisukatsomoon jäätelön kaveriksi ihanan värikästä ja raikasta hedelmäsalaattia. Mangotkin olivat kerrankin ihanan kypsiä ja makeita.


Ainekset:
1 cantaloupemeloni
2 mangoa
2 verigreippiä
3 rkl sitruunamehua
1 tl kuivattua minttua

Halkaise meloni ja poista siemenet. Kaavi hedelmäliha palloraudalla kulhoon. Kaavi loput hedelmälihasta lusikalla tehosekoittimeen.

Kuori mango ja irrota kivi. Kuutioi malto ja laita palat melonipallojen joukkoon.

Leikkaa greipit kalvottomiksi lohkoiksi. Lisää irtoava mehu tehosekoittimeen. Pilko lohkot ja lisää palat meloni- ja mangopalojen joukkoon.

Lisää tehosekoittimeen sitruunamehu. Soseuta. Siirrä sose tarjoiluastiaan. Nosta päälle hedelmäpalat ja ripottele pinnalle minttu.

2 kommenttia:

  1. Uuuu, oikein vesi herahti kielelle 🤗 Onnistuispa ostaa aina kypsiä mangoja!

    VastaaPoista
  2. Niinpä. Vähän liian usein ne ovat kovia ja mauttomia. Mutta niitä kumminkin ostaa, kun aina välillä odotus palkitaan näillä juuri sopivan kypsillä yksilöillä.

    VastaaPoista