Ihan hyviä nämä olivat, mutta olisivat saaneet kypsyä pidempään. Tai sitten olisi pitänyt laittaa kaalit puoliksi.
Ainekset:
1 rkl oliiviöljyä
2 tl sitruunankuoriraastetta
½ dl sitruunamehua
1 valkosipulinkynsi
1 tl kuivattua rosmariinia
400 g ruusukaalia
1 rkl parmesaaniraastetta
suolaa
mustapippuria
Poista ruusukaaleista kannat ja mahdolliset huonot uloimmat lehdet. Kuori valkosipulinkynsi.
Voitele uunivuoka oliiviöljyllä. Purista vuokaan valkosipulinkynsi. Ripottele sekaan sitruunankuoriraaste ja rosmariini. Lisää ruusukaalit ja kääntele hyvin sekaisin.
Paista 220-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Valuta ennen tarjoilua päälle sitruunamehu ja ripottele pinnalle parmesaaniraaste. Mausta suolalla ja pippurilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti