torstai 2. toukokuuta 2024

Ruohosipulilla maustettu kalapata

Tää oli taas niitä omituisuuksia, joissa ei pitäisi olla mitään ihmeellistä, mutta joista silti tulee todella maukkaita. Tässä oli nyt kalaa, mutta ihan yhtä hyvin sen tilalla olisi voinut käyttää jotain muutakin. Tosi herkullista.


Ainekset:
180 g ranskankermaa
1 dl maitoa
1 kasvisfondi
1 rkl sinappia
400 g vaaleaa kalaa
2 tomaattia
½ dl ruohosipulia
suolaa
mustapippuria

Pilko kalafileet. Kalttaa tomaatit ja poista siemenet halutessasi. Kuutioi malto.

Kuumenna ranskankerma, maito, kasvisfondi ja sinappi kattilassa kiehuvaksi. Anna hautua 2 minuuttia. Lisää kala ja kypsennä n. 5 minuuttia, kunnes kala on kypsynyt. Lisää ruohosipuli ja tomaattikuutiot. Kuumenna. Mausta suolalla ja pippurilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti