Murskaa pohjan keksit. Sekoita murskaan mantelirouhe ja voisula. Painele muruseos leivinpaperoidun piirakkavuoan (22 cm) pohjalle.
Kuumenna 1 dl täytteen kermasta kattilassa höyryäväksi. Siirrä sivuun. Pilko sekaan Tuplat ja sekoita tasaiseksi. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Vatkaa loput kermasta ja mascarpone vaahdoksi. Kääntele vaahtoon suklaaseos. Levitä täyte pohjalle ja nosta vuoka jääkaappiin vähintään 2 tunniksi.
Sulata kuorrutuksen suklaa. Lisää mantelirouhe ja öljy ja sekoita tasaiseksi. Nosta piirakka tarjoiluvadille leivinpaperin avulla. Lusikoi kuorrutus varovasti piirakan päälle. Rouhi koristeluun tarkoitettu Tupla ja ripottele rouhe piirakan pinnalle.
Nosta vuoka jääkaappiin ja anna kuorrutuksen kovettua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti