Tämän päivän aikaa säästääkseni paahdoin punajuuret jo eilen. Tänään sitten laitoin taboullehiin loput ainekset ja tein kastikkeen. Punajuuritaboulleh sinänsä olisi jo ollut todella hyvää, mutta wasabikastike teki siitä vieläkin parempaa.
Ainekset:
4 dl kasvislientä
2 dl bulguria
½ dl sitruunamehua
1 punasipuli
1 ruukku persiljaa
1 ruukku minttua
2 rkl kapriksia
70 g rucolaa
Wasabikastike:
150 g maustamatonta jogurttia
1 rkl wasabitahnaa
2 tl hunajaa
ripaus suolaa
Kuumenna kasvisliemi kiehuvaksi. Lisää bulgur ja keitä n. 10 minuuttia. Anna jäähtyä. Lisää sitruunamehu.
Kuori ja viipaloi punasipuli. Silppua yrtit ja rucola. Sekoita bulgurin joukkoon paahdetut punajuuret, yrtit, kaprikset ja punasipuli. Kääntele lopuksi sekaan rucola.
Sekoita kaikki wasabikastikkeen ainekset yhteen. Tarjoile taboullehin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti