Tämä kai kuuluisi syödä kylmänä. Laitoin annokset kumminkin mikroon kun halusin jotain lämmintä päivän ulkoilun jälkeen. Hyvää se oli, ja aion syödä loputkin tästä pastasalaatista lämmitettynä.
Ainekset:
2 porkkanaa
250 g ruispastaa
100 g vihreitä papuja
150 g pekonia
150 g esikäsiteltyjä metsäsieniä
1 tl chiliä öljyssä
2 päärynää
1 maustekurkku
1 ruukku persiljaa
ripaus suolaa
mustapippuria
Kuori porkkanat ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi. Keitä pasta ja porkkanat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Lisää pavut muutamaksi minuutiksi keittämisen loppuvaiheessa. Valuta hyvin.
Silppua pekoni. Kuori päärynät ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi. Kuutioi maustekurkku. Silppua persilja.
Ruskista pekoni omassa rasvassaan. Lisää sienet ja chili. Kääntele, kunnes sienet ovat hiukan ruskistuneet.
Sekoita kaikki salaatin ainekset yhteen. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti