keskiviikko 19. syyskuuta 2018

Bataattipihvit

Bataatti on ihanaa. Ja pienillä lisämausteilla vieläkin parempaa. Olisin taas voinut syödä kasan näitä bataattipihvejä ihan pelkästään, mutta pitihän niitä vähän jättää tulevillekin päiville.



Ainekset:
1 kg bataattia
1 rkl öljyä
1 tl ras el hanoutia
½ tl suolaa
2 kananmunaa
150 g cheddar-raastetta
½ dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
½ tl mustapippuria

Kuori ja lohko bataatti. Sekoita bataattikuutioihin öljy, ras el hanout ja suola. Kumoa bataatit laakeaan uunivuokaan ja paahda 225-asteisen uunin keskitasolla 25 minuuttia. Soseuta kypsät bataatit ja anna jäähtyä haaleaksi.

Sekoita bataattisoseeseen munat, juustoraaste, jauhot, suola ja pippuri. Annostele soseesta ruokalusikallisia nokareita leivinpaperoidulle uunipellille. Litistä kakkuset hiukan ohuemmiksi. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 20 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti