keskiviikko 19. syyskuuta 2018

Karpaloinen sienisalaatti

Pakastimessa oli vielä vähän viimevuotisia sieniä jäljellä. Orakkaita, kantarelleja ja suppiksia. Nämä upposivat hyvin tähän herkulliseen sienisalaattiin. Onpahan sitten taas edes hiukkasen tilaa pakastimessa niille tämänvuotisille sienisaaliille. Tatteja tuntuu olevan paljon, mutta kantarelleja ja orakkaita en ole löytänyt vielä yhtään. Suppiksia toivottavasti saadaan vähän myöhemmin.



Ainekset:
400 g sieniä
1 rkl voita
50 g cashew-pähkinöitä
60 g kuivattuja karpaloita
120 g smetanaa
1 nippu lehtipersiljaa
½ tl mustapippuria

Silppua sienet ja paista niitä voissa pannulla, kunnes kaikki irtoava neste on haihtunut. Anna jäähtyä. Pilko karpalot pienemmiksi. Silppua persilja.

Yhdistä sieniin pähkinärouhe ja kuivatut karpalot. Lisää smetana. Mausta lehtipersiljalla ja pippurilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti