keskiviikko 16. tammikuuta 2019

Aura-possupihvipannu

Vielä kymmenen vuotta sitten tämä sapuska olisi ollut mulle ihan kauhistus. Inhosin hillosipuleita ja sinihomejuustoa. Nykyään kummatkin maistuvat vähän liiankin hyvin, joten tämä pikaruoka oli aivan superhyvää.



Ainekset:
500 g porsaan ulkofileetä
1 rkl voita
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
2 ½ dl ruokakermaa
1 dl hillosipuleita
2 rkl hillosipulien lientä
100 g sinihomejuustoa
½ dl silputtua persiljaa

Ota liha huoneenlämpöön n. tuntia ennen paistamista. Poista ylimääräinen rasva ja leikkaa pituussuunnassa kahtia. Leikkaa palat 1 cm:n paksuisiksi pihveiksi.

Kuumenna voi paistinpannussa. Ruskista pihvit molemmin puolin. Mausta paistopinnat suolalla ja pippurilla.

Murenna sinihomejuusto ja ripottele murut lihojen päälle. Lisää hillosipulit ja säilykeliemi. Valuta päälle kerma. Kuumenna kiehuvaksi, vähennä lämpöä ja hauduta kannen alla 20 minuuttia. Viimeistele persiljasilpulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti