Aivan mahtavia pikku pannareita. Jos joku pieni miinus pitää mainita, niin valkosuklaa suli taikinaan niin tehokkaasti että en maistanut sitä seasta ollenkaan. Olisin toivonut, että lätyissä olisi ollut pieniä valkosuklaasattumia. Muuten nämä olivat melko lailla täydellisiä.
Ainekset:
3 kananmunaa
2 ½ dl makeutettua mantelijuomaa
150 g crème fraîchea
½ dl öljyä
4 ½ dl vehnäjauhoja
½ dl kaakaojauhetta
3 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 tl kanelia
1 tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
¾ tl suolaa
130 g valkosuklaata
Paistamiseen:
2 rkl voita
Tarjoiluun:
vaniljajäätelöä
karpalohyytelöä
Rouhi valkosuklaa pienemmiksi paloiksi. Vatkaa munat, mantelijuoma, ranskankerma ja öljy keskenään. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan erissä, hyvin sekoittaen. Kääntele lopuksi joukkoon suklaarouhe.
Paista lettupannulla voissa reilu ruokalusikallinen taikinaa pannunsyvennystä kohden. Tarjoile vaniljajäätelön ja karpalohyytelön kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti