torstai 4. heinäkuuta 2019

Naudan fileepihvit konjakki-kermakastikkeella

Nyt sattui kerrankin kaupasta matkaan ihan superhyvää naudanfilettä. Pihveistä tuli grillissä ihanan mureita ja konjakki-kermakastike (joka kerkesi salamannopeasti jo kiehahtaa hellallekin) oli ihan superhyvää pihvien kanssa.



800 g naudan ulkofilettä
suolaa
mustapippuria
Konjakki-kermakastike:
1 rkl fariinisokeria
4 dl kermaa
½ dl konjakkia
2 rkl viherpippureita murskattuna
2 tl sinappia
suolaa

Ota liha tuntia ennen kypsennystä huoneenlämpöön. Leikkaa liha muutaman sentin paksuisiksi pihveiksi. Mausta pihvit suolalla ja pippurilla ja grillaa ne kypsiksi.

Laita kastikkeen ainekset kasariin ja anna kiehua miedolla lämmöllä välillä sekoitellen, kunnes osa nesteestä haihtuu ja kastike sakenee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti