Tästä puurosta puuttui taas sitä ”jotain”. En oikein osaa määritellä mitä. Toisaalta makeutta, ja toisaalta taas suolaisuutta. Karpalohunajakaan ei ihan pystynyt korjaamaan tilannetta. Ei tämä huonoa ollut, mutta ei mitenkään erityisen hyvääkään.
Ainekset:
2 dl ohrasuurimoita
1 ½ l maitoa
1 tl suolaa
1 tl jauhettua kardemummaa
1 rkl voita
Voiteluun:
½ rkl voita
Karpalohunaja:
2 dl pakastekarpaloita
3 rkl hunajaa
Liota ohraryynejä kylmässä vedessä pari tuntia. Valuta.
Lämmitä maito ja sulata joukkoon voi. Voitele uunivuoka ja kaada maito vuokaan. Lisää ohrasuurimot, suola ja kardemumma. Hauduta 100-asteisessa uunissa 8 tuntia.
Sulata ja soseuta karpalot. Sekoita joukkoon hunaja. Nauti puuro karpalohunajan ja maidon kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti