sunnuntai 16. kesäkuuta 2024

Cheddarkalaa uunissa

Tästä tuli tosi hyvän makuista. Lisukkeena toimi hyvin perunamuusi ja uunissa paahdetut kasvikset. Kalasta irronneesta nesteestä pääsivät nauttimaan nirppanokkakoirat, jotka kerrankin söivät kaiken sapuskansa mukisematta ja nuolivat vielä kipponsakin putipuhtaiksi.


Ainekset:
400 g seitifileitä
1 ruukku tilliä
2 tl sitruunankuoriraastetta
Kastike:
50 g cheddar-raastetta
½ dl maitoa
2 tl sinappia
mustapippuria

Silppua tilli.

Kuumenna maitoa ja juustoraastetta mikrossa parikymmentä sekuntia kerrallaan, välillä sekoittaen, kunnes juusto on sulanut. Mausta sinapilla ja pippurilla.

Nosta kalafileet leivinpaperoidulle uunipellille. Voitele fileet juustokastikkeella. Gratinoi 225-asteisessa uunissa n. 8 minuuttia.

Nosta kalapalat lautasille. Ripottele pinnalle tilli ja sitruunankuoriraaste. Tarjoile esim. perunamuusin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti