torstai 13. kesäkuuta 2024

Parmankinkkua parmesaanin kera

Tämä oli taas yksinkertaista ja erinomaista. Vaikka käytettävissäni ei ollutkaan sen paremmin parmankinkkua kuin parmesaaniakaan. Nämä korvikkeet olivat kuitenkin vallan mainioita. Lisäksi oli vielä toissapäiväistä papupataa.


Ainekset:
250 g keräsalaattia
100 g Schwartzwaldin kinkkua
50 g Grana Padano -lastuja
1 punainen paprika
Kastike:
1 rkl oliiviöljyä
1 tl suolaa
1 rkl balsamiviinietikkaa

Sekoita keskenään öljy ja balsamiviinietikka. Mausta seos suolalla.

Poista paprikasta siemenet ja valkoiset osat ja suikaloi malto. Asettele paprika, salaatti ja parmankinkku kauniisti lautaselle. Valuta sekaan kastike ja ripottele pinnalle Grana Padano -lastut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti