Tämä oli perushyvää possua. Valkosipulinen tomaattikastike ei petä koskaan. Possun kanssa syötiin perunamuusia ja uunikasviksia.
Ainekset:
500 g porsaan sisäfileetä
suolaa
pippuria
Paistamiseen:
1 rkl voita
Kastike:
100 g esikäsiteltyjä metsäsieniä (laitoin orakkaita)
2 kesäpunasipulia varsineen
2 valkosipulinkynttä
400 g säilöttyjä tomaatteja
1 ruukku basilikaa
suolaa
mustapippuria
1 tl sokeria
50 g cheddaria
Hiero porsaanfileen pintaan suolaa ja pippuria. Ruskista filee voissa kauttaaltaan. Siirrä sivuun.
Kuori ja silppua sipulit ja valkosipulinkynnet. Silppua basilika.
Ruskista sienet samalla pannulla, jolla ruskistit lihan. Siirrä sivuun. Lisää pannulle sipulit ja valkosipulit ja paista ne pehmeiksi. Lisää tomaatit ja basilika. Mausta suolalla, sokerilla ja mustapippurilla. Survo tomaatteja hiukan. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua n. 10 minuuttia.
Viipaloi liha. Lado viipaleet keskelle paistinpannua kastikkeen joukkoon. Levitä päälle sienet ja pinnalle juusto. Anna hautua kannen alla n. 20 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti