perjantai 14. kesäkuuta 2024

Vegaaninen tonnikalatahna

Toden totta, olisin voinut kuvitella syöväni tonnikalatahnaa ellen olisi paremmin tiennyt. En tiedä, oliko suurin vaikutus tuolla nimellä vai sitten sillä että tillistä tulee aina mieleen kala. Oli miten oli, tahna oli herkullista ja erittäin tonnikalamaista myös näin sekasyöjän makuun.


Ainekset:
380/230 g kikherneitä
1 ½ dl vegaanista majoneesia
1 ruukku tilliä
2 rkl kapriksia
1 rkl sitruunamehua
1 rkl kapristen lientä
2 tl sinappia
mustapippuria
suolaa

Huuhtele ja valuta kikherneet tai valkopavut ja soseuta ne karkeasti haarukalla. Silppua tilli.

Sekoita kaikki tahnan ainekset tasaiseksi. Anna tekeytyä jääkaapissa hetken ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti