Pihvit olivat helppoja valmistaa ja oikein hyviä. Kelpasivat sekä lapsille että aikuisille. Kastike oli ehkä enemmän aikuisten makuun. Itse tykkäsin tosi paljon, mutta pienemmät syöjät eivät niinkään.
Kalapihvit:
600 g ruodotonta kalafileetä (laitoin seitiä)
1 ruukku ruohosipulia
1 kananmuna
suolaa
mustapippuria
Paistamiseen:
öljyä
Mätitahnakastike:
200 g kermaviiliä
2 rkl Kallen mätitahnaa
1 rkl tilliä
1 rkl ruohosipulia
mustapippuria
Soseuta kalafilee sauvasekoittimella. Silppua ruohosipuli. Sekoita yhteen kaikki taikinan ainekset. Muotoile taikinasta pihvejä. Paista pihvit kypsiksi air fryerissä tai öljyssä pannulla.
Silppua kastikkeen tilli ja ruohosipuli. Sekoita yhteen kaikki kastikkeen ainekset. Tarjoile kastike pihvien kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti