Tämän ohjeen bongasin jonkun blogista ihan muutama päivä sitten. Kiitos vaan ohjeesta alkuperäiselle tekijälle, jonka nimeä en valitettavasti enää muista. Avokado on lyhyessä ajassa kohonnut suosikkilistalleni ja pääsiäisenä on kiva tarjota jotain kananmunasta tehtyä, joten tämä tuli kuin tilauksesta. Ja oli kyllä juuri niin hyvää kuin arvelinkin. Ja itse asiassa tämän vuoksi ”jouduin” tekemään myös karpalo-omenacoleslawnkin – kun tähän tarvittiin majoneesia ja halusin tehdä sen itse, jouduin tekemään niin ison annoksen että lopulle piti keksiä jotain järkevää käyttöä.
Ainekset:
5 kovaksi keitettyä kananmunaa
2 avokadoa
2 rkl majoneesia
1 rkl sitruunamehua
suolaa
mustapippuria
Kuori kananmunat ja halkaise ne pitkittäin kahtia. Poista keltuaiset kulhoon.
Halkaise avokadot, poista kivet ja lusikoi sisus kulhoon keltuaisten kanssa. Survo keltuaiset ja avokadot tasaiseksi massaksi. Sekoita joukkoon majoneesi ja mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.
Lusikoi tai pursota seos kananmunien tyhjiin kuoppiin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti