tiistai 25. huhtikuuta 2017

Voissa paistettu lohi

Pikkulohia ei löytynyt, joten otin palan isommasta lohesta. Harvemmin tulee paistettua lohta pannulla ja ihmettelen itsekin, miksi niin. Tämä on nopea tapa saada kalasta tosi herkullista. Etenkin tuon voikastikkeen kera…



Ainekset:
2 pientä kirjolohta tai 400 g kirjolohifilettä
suolaa
mustapippuria
½ dl vehnäjauhoja
50 g voita
2 rkl hienonnettua persiljaa

Perkaa ja huuhtele kalat. Älä irrota päitä mutta poista kidukset.

Mausta kalat suolalla ja pippurilla kauttaaltaan ja kääntele vehnäjauhoissa. Paista voissa molemmin puolin 4-5 minuuttia, kunnes kalat ovat kypsiä.

Nosta kalat pannulta ja aseta tarjoiluvadille. Kuumenna pannulla iso voinokare, mausta persiljalla ja valuta kalojen päälle. Tarjoile heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti