Kyllä vaan yksinkertaisella marinadilla saa kanasta niin hyvää, että missään tapauksessa ei kannata ostella niitä tehtaan marinadeissa lilluneita epämääräisiä kanapaloja. Uunin grillivastukset ovat kanan rintaleikkeiden valmistuksessa ihan ehdottomat. Näistä kanoista tuli ihan täydellisiä; pinnalta vähän rapsakoita, sisältä pehmeitä ja ihanan mausteisia.
Ainekset:
½ dl rypsiöljyä
½ dl soijakastiketta
4 rkl riisiviinietikkaa
1 rkl fariinisokeria
1 tl inkivääritahnaa
1 valkosipulinkynsi
4 broilerin rintaleikettä (nahatonta)
Kuori ja silppua valkosipuli. Sekoita kulhossa öljy, soija, viinietikka, sokeri, inkivääritahna ja valkosipuli.
Laita broilerinleikkeet pakastuspussiin ja kaada marinadi päälle. Sulje pussi tiiviisti ja laita jääkaappiin vähintään neljäksi tunniksi. Kääntele pussia välillä.
Kuumenna uunin grillivastukset 225 asteeseen. Grillaa leikkeet läpikypsiksi, n. 15-20 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti