sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

Avokado-kalkkunasalaatti

Tämä oli periaatteessa ihan hyvä salaatti, mutta olisi ehkä kaivannut vielä jotain. Mutta mitä – en oikein osaa sanoa. Suolaa en ehkä olisi halunnut siihen lisätä, mutta jotenkin kuitenkin tuntui siltä että tästä puuttui joku terästys. Kyllähän tätä nyt ihan ilokseen kumminkin söi.



Ainekset:
2 avokadoa
1 mango
1 kurkku
70 g rucolaa
2 rkl sitruunamehua
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl hunajaa
3 rkl persiljaa hienonnettuna
ripaus jauhettua mustapippuria
ripaus suolaa
Ranskankerma-kalkkunakastike:
200 g ranskankermaa
150 g kalkkunaleikkelettä hienonnettuna
1 paprika
1 rkl sitruunamehua
mustapippuria
2 rkl persiljaa hienonnettuna

Kuori avokadot ja mango. Poista kivet ja kuutioi hedelmäliha. Kuori ja kuutioi kurkku. Sekoita keskenään sitruunamehu, oliiviöljy, hunaja ja persilja. Sekoita näiden joukkoon avocado, rucola ja kurkku.

Sekoita ranskankerma-kalkkunakastikkeen ainekset omassa kulhossaan.

Kokoa salaatti tarjoiluastiaan kerroksittain; pohjalle avokadoseos, sen päälle mangokuutiot ja päällimmäiseksi ranskankerma-kalkkunakastike. Ripottele hapankorppumurut tai leipäkuutiot pinnalle juuri ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti