lauantai 16. maaliskuuta 2019

Chili-inkiväärikurkut

Ihanan pirteitä, ei kuitenkaan liian chilisiä kurkkuja. Käyvät hyvin sellaisenaan, mutta ajattelin kokeilla kumota loput kurkut huomenna salaatin sekaan makua antamaan.



Ainekset:
400 g kurkkua
1 punainen chili
1 valkosipulinkynsi
1 rkl inkivääritahnaa
3 rkl tuoretta tilliä
2 rkl sokeria
4 rkl riisiviinietikkaa
1 tl suolaa

Kuori kurkut ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Halkaise chili, poista siemenet ja silppua malto. Kuori ja silppua valkosipulinkynsi.

Sekoita kurkut, chilit, valkosipuli, inkivääri ja tilli keskenään. Sekoita sokeri, riisiviinietikka ja suola keskenään. Kaada liemi kasvisten päälle. Sekoita ja anna maustua viileässä pari tuntia ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti