lauantai 2. maaliskuuta 2019

Päärynä-mascarponerahka

Viime kesänä jäi harmittamaan, kun tein kuivakakun kostukkeeksi ihan tällaista vastaavanlaista mascarponerahkaa vasta poimituista mustikoista, enkä sitten tullut laittaneeksi reseptiä ylös. Muistaakseni silloin käytin aimo kasan mustikoita, purkillisen mascarponea ja purkillisen vaniljarahkaa. Tällä kertaa laitoin ihan tavallista maitorahkaa ja ihan hiukkasen sokeriakin. Päärynä sopi sekaan oikein hyvin, ja varmaan sopisi ihan mikä tahansa hedelmä tai marja. Mieleeni jäi, että mustikoiden kanssa tämä oli erityisen ihanaa. Siinä oli lisämausteena tietty se, että vietettiin juuri mukavaa loma-aikaa maalla ja mustikatkin oltiin omakätisesti haettu metsästä.



Ainekset:
250 g mascarponea
250 g maitorahkaa
700 g päärynää
2 rkl tomusokeria
1 rkl vaniljasokeria

Kuori ja kuutioi päärynät pieniksi kuutioiksi.

Sekoita yhteen mascarpone ja rahka. Mausta sokereilla. Sekoita joukkoon päärynäkuutiot. Mausta ja lisää tarvittaessa sokeria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti