Bulgur on sellaisenaan melko lailla mautonta, mutta hyvin maustettuna erinomaista. Niin kuin tämäkin. Ajattelin ensin, että mausteita tulee jopa liikaa, mutta eipä tullutkaan. Tämä oli tosi hyvää.
Ainekset:
1 punasipuli
1 rkl oliiviöljyä
2 tl curryjauhetta
2 tl paprikajauhetta
3 dl vettä
3 dl bulguria
100 g aurinkokuivattuja tomaatteja
1 nippu kevätsipulia
1 dl rusinoita
20 g paahdettuja mantelilastuja
1 tl suolaa
Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulia kattilassa öljyssä suolan ja curry- sekä paprikajauheen kanssa. Lisää vesi ja kiehauta. Lisää bulgurit ja ota kattila pois liedeltä. Anna kypsyä noin 5 minuuttia.
Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja suikaloi kevätsipulit. Anna jäähtyä ja lisää jäähtyneeseen bulguriin loput ainekset.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti