Tämän ohjeen nappasin jostain brittilehdestä. Melko laillahan nämä ovat niin kuin kotoisat kauralastumme. Nämä vain jäävät paksummiksi. Rakastan paahdettua valkosuklaata, joten päätin ripotella pinnalle hiukan valkosuklaarouhetta.
Ainekset:
125 g voita
100 g ruokosokeria
¾ dl vaaleaa siirappia
275 g kaurahiutaleita
25 g valkosuklaata
Sulata kattilassa voi, sokeri ja siirappi. Sekoita joukkoon kaurahiutaleet. Lusikoi seos leivinpaperoituun uunivuokaan ja painele tasaiseksi.
Paista 180-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Rouhi valkosuklaa, ripottele se taikinan päälle ja jatka paistamista vielä 5 minuuttia. Anna jäähtyä täysin ja leikkaa sitten neliöiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti