Tämä oli taas varmaan parasta broileria, mitä olen aikoihin syönyt. Sahrami ja rosmariini sopivat erittäin hyvin yhteen, ja broilerinpalat paistuivat uunissa ihanan pehmeiksi.
Ainekset:
½ g sahramia
2 rkl kiehuvaa vettä
600 g maustamatonta broileria
1 ruukku rosmariinia
1 rkl oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
1 tl suolaa
½ tl mustapippuria
Kaada kiehuva vesi sahramin päälle. Anna hautua, kunnes vesi on jäähtynyt. Kuori ja silppua valkosipulinkynsi. Suikaloi broileri. Silppua rosmariini.
Laita broilerisuikaleet uunivuokaan. Lisää öljy, valkosipuli, rosmariini, suola, mustapippuri ja sahramivesi. Sekoita hyvin. Nosta vuoka peitettynä jääkaappiin vähintään tunniksi.
Paista 200-asteisessa uunissa n. 25 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti