Vähänhän tuo lihan valinta meni taas mönkään. Picanha ilmeisesti yleensä kypsennetään kokonaisena palana, mutta sen voi myös paistaa pihveiksi. Nuuka kun olin, ostin tämän picanhapalan kun se oli puolet halvempi kuin vastaava naudanfileekimpale. Mutta eipä ollut takuumureaa tämä. Ei se nyt ihan pahinta kengänpohjaakaan ollut, mutta ei myöskään mikään suussasulava pala. Kastike oli hyvä, ja kokonaisuus olisi ollut erinomainen jos liha vaan olisi ollut sellaista kuin pitää.
Ainekset:
750 g vasikan picanhaa
2 tl voita
suolaa
mustapippuria
Valkosipulikastike:
1 valkosipulinkynsi
2 rkl maustamatonta tuorejuustoa
2 rkl maustamatonta jogurttia
2 rkl ruohosipulia
ripaus mustapippuria
Ota liha huoneenlämpöön n. puoli tuntia ennen paistamista. Leikkaa se pihveiksi.
Puserra valkosipulinkynsi pieneen kulhoon. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja jogurtti. Silppua ruohosipuli. Lisää ruohosipuli rahkaseokseen. Mausta mustapippurilla ja sekoita hyvin.
Paista pihvit voissa halutun kypsyisiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Nosta pihvit lämpimille lautasille ja jaa kastike pihveille.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti