lauantai 11. tammikuuta 2020

Papugulassi Tonavan tapaan

Yhtään en tämän kanssa jää kaipaamaan lihaa lisäksi. Pavut ja sienet ovat ihan loistava yhdistelmä, ja nostan gulassin pöytään eilisen munakkaanlopun kera.



Ainekset:
380/230 g ruskeita papuja suolaliemessä
1 sipuli
100 g sieniä (kantarelleja ja orakkaita)
1 vihreä paprika
1 valkosipulinkynsi
2 rkl voita
2 rkl tomaattipyreetä
½ dl punaviiniä
1 dl kasvislientä
¼ tl mustapippuria
suolaa

Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynsi. Sulata ja huuhtele sienet. Pilko tarvittaessa. Poista paprikasta siemenet ja kuutioi malto. Huuhtele ja valuta pavut. Kuullota kasviksia hetki voissa.

Lisää tomaattipyree, pavut, viini ja kasvisliemi. Keitä n. 10 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti