Ihanan värikästä ja maukasta makkarakastiketta. Tai oikeastaan tässä oli enemmän kaikkea muuta kuin makkaraa. Oli mitä oli, hyvää tämä oli joka tapauksessa.
Ainekset:
400 g kalkkunamakkaraa (Kivikylä)
2 sipulia
200 g sieniä (mustatorvisieniä ja kantarelleja)
200 g pakasteherneitä
1 punainen paprika
1 dl kermaa
suolaa
mustapippuria
Suikaloi makkara. Kuori ja suikaloi sipulit. Poista paprikasta siemenet ja suikaloi malto. Pilko sienet. Kuullota makkaraa, sipulia ja paprikaa, kunnes kasvikset ovat pehmenneet. Lisää sienet, herneet ja kerma. Kiehauta ja keitä kokoon muutama minuutti. Mausta suolalla ja pippurilla.
Tarjoile perunamuusin kera.
Paperinen reseptikirjani täyttyi liian huimaa vauhtia, joten sille piti keksiä digitaalinen korvaaja. Pääasiassa tämä on tarkoitettu siis omaksi muistikirjakseni, mutta jos tästä on iloa jollekin muullekin kotikokkaajalle, niin mikäs sen mukavampaa.
perjantai 14. elokuuta 2020
Kalkkunamakkarakastike
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti